Pellet­­kachels & Biomassa­­­ketels

Nieuwe ontwikkeling zijn de biomassatoestellen waaronder de zogenaamde pelletkachels. Deze toestellen behalen een goed rendement met de verbranding van houtkorrels, de zogenaamde pellets. Pelletkachels zijn er in diverse varianten. Er zijn modellen voor CV-toegepassing die vaak in een aparte stookruimte staan en er zijn modellen die in de woonkamer voor lokale verwarming en sfeer zorgen. Tevens zijn er toestellen op de markt die CV- en sfeerverwarming combineren. Ook hierbij worden specifieke eisen aan de rookgasafvoer gesteld.

Voor pelletkachels & biomassaketels zijn de volgende rookgasafvoersystemen beschikbaar

Enkelwandig

Het Holetherm enkelwandig systeem wordt toegepast op gas- en hout gestookte sfeer- verwarmingstoestellen als voering van een bestaand bouwkundig kanaal.

Dubbelwandig

Het Holetherm dubbelwandig geïsoleerd systeem wordt toegepast op hout gestookte sfeerverwarmingstoestellen en pelletkachels als nieuw of vervangend schoorsteenkanaal.

Flexibel

Het Holetherm NF en NF-CRA systeem wordt toegepast op gas- en olie gestookte hoog rendement CV-toestellen als nieuw of vervangend schoorsteenkanaal.

Vind een holetherm dealer

Op zoek naar een Holetherm dealer in de (nabije) omgeving? Vind een dealer in de buurt, via onze praktische dealerkaart.

Holetherm Dealer worden?

Enthousiast over het productaanbod van Holetherm en benieuwd naar een samenwerkingsoptie? We bespreken graag de mogelijkheden!