Gashaarden

Bij gashaarden zijn sfeer, comfort en design de sleutelwoorden, zonder dat de veiligheid en betrouwbaarheid uit het oog worden verloren. Moderne gashaarden voldoen allemaal aan de eisen en wensen die daar tegenwoordig aan gesteld worden. De meeste gashaarden zijn van het ‘gesloten’ type. De verbrandingstoevoerlucht en rookgasafvoer verlopen daarbij via hetzelfde concentrische systeem. In bestaande bouwkundige kanalen worden vaak voeringen getrokken waarbij de omringende lucht onder ‘natuurlijke trek’ naar het toestel gebracht wordt.

Het Holetherm programma biedt voor alle situaties een oplossing. Voor gashaarden zal in de meeste gevallen een concentrisch kanaal toegepast worden en bij renovaties zal er een RVS flexibele leiding toegepast worden. Alle Holetherm systemen hebben daarbij gemeen dat de gebruikte materialen aan de hoogste standaarden voldoen. Dat geldt zowel voor de roestvaststaal kwaliteit als voor het isolatiemateriaal en de constructie van de buizen.
De Holetherm systemen bieden de langste garantietermijn en behoren tot de veiligste rookgasafvoersystemen ter wereld.

VOOR GASHAARDEN ZIJN DE VOLGENDE ROOKGASAFVOERSYSTEMEN BESCHIKBAAR

Enkelwandig

Het Holetherm enkelwandig systeem wordt toegepast op gas- en hout gestookte sfeer- verwarmingstoestellen als voering van een bestaand bouwkundig kanaal.

Dubbelwandig

Het Holetherm dubbelwandig geïsoleerd systeem wordt toegepast op hout gestookte sfeerverwarmingstoestellen en pelletkachels als nieuw of vervangend schoorsteenkanaal.

Concentrisch

Het modulaire Holetherm concentrisch luchttoevoer- en rookgasafvoer- systeem wordt toegepast op gasgestookte sfeerverwarmingstoestellen met een gesloten verbrandingssysteem klasse C11 en C31.

Flexibel

Het Holetherm NF en NF-CRA systeem wordt toegepast op gas- en olie gestookte hoog rendement CV-toestellen als nieuw of vervangend schoorsteenkanaal.

Vind een holetherm dealer

Op zoek naar een Holetherm dealer in de (nabije) omgeving? Vind een dealer in de buurt, via onze praktische dealerkaart.

Holetherm Dealer worden?

Enthousiast over het productaanbod van Holetherm en benieuwd naar een samenwerkingsoptie? We bespreken graag de mogelijkheden!