Houthaarden & Houtkachels

Er bestaan vele manieren om hout te verbranden. Gebeurt dit op een hedendaagse manier in moderne houtkachels, dan heeft dat een groot rendement en een minimale uitstoot van fijnstof tot gevolg. De keuze van de juiste rookgasafvoer bij het toestel is hierbij van groot belang. De uitstraling en het design van de hedendaagse haarden en kachels willen we veelal doorzetten in het rookgasafvoerkanaal of deze juist wegwerken door directe aansluiting op het (bestaande) rookkanaal.

Binnen het Holetherm programma is voor elk type haard of kachel een rookgasafvoersysteem beschikbaar dat voor vrijwel elke situatie een oplossing biedt. Alle Holetherm systemen hebben gemeen dat de gebruikte materialen aan de hoogste standaarden voldoen. Dat geldt zowel voor het de roestvaststaal kwaliteit als voor het isolatiemateriaal en de constructie van de buizen. Of het nu gaat om de aansluitleiding van de kachel naar het schoorsteenkanaal, het geïsoleerde kanaal tot boven het dak of om een voering voor een bestaand rookkanaal, de Holetherm systemen bieden de langste garantietermijn en behoren tot de veiligste rookgasafvoersystemen ter wereld.

Voor houthaarden & houtkachels zijn de volgende rookgasafvoersystemen beschikbaar:

Dubbelwandig

Het Holetherm dubbelwandig geïsoleerd systeem wordt toegepast op hout gestookte sfeerverwarmingstoestellen en pelletkachels als nieuw of vervangend schoorsteenkanaal.

Flexibel

Het Holetherm NF en NF-CRA systeem wordt toegepast op gas- en olie gestookte hoog rendement CV-toestellen als nieuw of vervangend schoorsteenkanaal.

Enkelwandig

Het Holetherm enkelwandig systeem wordt toegepast op gas- en hout gestookte sfeer- verwarmingstoestellen als voering van een bestaand bouwkundig kanaal.

Vind een holetherm dealer

Op zoek naar een Holetherm dealer in de (nabije) omgeving? Vind een dealer in de buurt, via onze praktische dealerkaart.

Holetherm Dealer worden?

Enthousiast over het productaanbod van Holetherm en benieuwd naar een samenwerkingsoptie? We bespreken graag de mogelijkheden!