Sinds 1980

Over Holetherm

Al sinds 1980 houdt metaalwarenfabriek LEWO zich bezig met het op maat vervaardigenvan hoogwaardige rookgasafvoeren en schoorstenen uit roestvaststaal. Een bewuste keuze, want bij de toepassing in rookgasafvoersystemen kan geen enkel ander materiaalde duurzaamheid, temperatuurbestendigheid en veiligheid van roestvaststaal overtreffen.

“Voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing”

Over Holetherm

In 1984 werd gestart met een eigen lijn hoogwaardige, geïsoleerde rookgasafvoersystemen onder de naam ‘Holetherm Dubbelwandig’. De lijn bestaat uit buizen, bochten, dakplaten, trekkappen en montagemateriaal. Stuk voor stuk goede en betaalbare producten van eigen bodem. Duurzaamheid staat voor Holetherm centraal. Daarnaast investeert Holetherm veel in de ontwikkeling van het productaanbod.

Een zeer ruim en duurzaam productaanbod

Het productaanbod van Holetherm, is de laatste jaren dan ook flink uitgebreid. Met dank aan moderne productietechnieken, zoals lasersnijden, laserlassen en weerstandslassen met invertertechniek, bereikt Holetherm de hoogst mogelijke lekdichtheid, zonder verkleuring rond de las. Het productprogramma is zeer uitgebreid. Daardoor biedt Holetherm voor vrijwel iedere situatie de best passende oplossing.

Vind een holetherm dealer

Op zoek naar een Holetherm dealer in de (nabije) omgeving? Vind een dealer in de buurt, via onze praktische dealerkaart.

Holetherm Dealer worden?

Enthousiast over het productaanbod van Holetherm en benieuwd naar een samenwerkingsoptie? We bespreken graag de mogelijkheden!