VEELGESTELDE VRAGEN

Beter dan nodig
Bij de afvoer van rookgassen draait alles om zekerheid en veiligheid. Op dat vlak doet Holetherm geen enkele concessie. Wij spelen op zeker. Daarom zorgen wij ervoor dat onze producten in de productie en bij de eindcontrole ruimschoots voldoen aan de norm.

Dunwandige buizen
Holetherm levert uitsluitend dunwandige buizen (0,4 of 0,5 mm). Een bewuste keuze, want een dunwandige buis is lichter en daardoor makkelijker te monteren. Daarnaast ontstaat in een dunwandige buis betere ‘trek’ en meer warmteafgifte wanneer een enkelwandige buis in een woon/werkruimte toegepast wordt.

Topkwaliteit
De producten van Holetherm zijn van uitstekende kwaliteit. Ze worden in het hart van Nederland vervaardigd door mensen die hun vak verstaan. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de modernste productietechnologie. Holetherm voldoet moeiteloos aan alle veiligheidseisen en keurmerken die van toepassing zijn.

Aantoonbaar innovatief
Lange tijd was Holetherm de enige Nederlandse fabrikant van lasergelaste en lasergesneden buizen. Het voordeel hiervan: constante kwaliteit van de door Holetherm vervaardigde rookgasafvoerkanalen. Vanaf het eerste tot het laatste product van de serie, ongeacht het aantal. Een groot deel van de productie is geautomatiseerd. Daardoor produceert Holetherm snel en efficiënt en zijn de producten van constante, hoge kwaliteit.

Voortreffelijke isolatie
Bij dubbelwandig geïsoleerde producten gebruikt Holetherm Insulfrax AES deken als isolatiemateriaal. De Insulfrax deken isoleert gelijkmatiger en beter dan steenwol of isolatiekorrels en is bestand tegen extreem hoge temperaturen. Bovendien is de isolatiedeken superieur boven met vlokken gevulde geïsoleerde systemen. Niet alleen veel duurzamer maar ook veiliger omdat gelijkmatige isolatie betere bescherming biedt tegen schoorsteenbrand.  Overigens zal in de meeste gevallen na een eventuele schoorsteenbrand het systeem nog gewoon bruikbaar zijn!

Verder is een AES vezel bio-persistent. De AES wol is op geen enkele manier schadelijk voor de gezondheid. In tegenstelling tot glas-en steenwol vezels, zal een ingeademde AES-vezel het lichaam op de normale wijze weer verlaten.

Garantie
Holetherm biedt tien tot dertig (!) jaar garantie, afhankelijk van het systeem dat u kiest, mits de producten correct zijn geïnstalleerd door een erkend installatiebedrijf.

Speciaal werk snel klaar
Ondanks het uitgebreide Holetherm assortiment hebben installateurs soms behoefte aan speciaal werk zoals adapters, zodat onze producten kunnen aansluiten op andere merken. Geen probleem. Maatwerkproducten worden binnen enkele dagen geleverd.

Uitgebreid assortiment
Het Holetherm assortiment is bijzonder breed en uitgebreid. U vindt er nagenoeg alles wat u als installateur nodig heeft. Bovendien hebben we al onze producten op voorraad. Bestellingen zijn snel leverbaar.